Jdi na obsah Jdi na menu
 


Raffaelo:

12. 12. 2008

Kuličky Raffaelo:

 

250 g 100% tuku

1 kondenzované mléko Salko

120 g sušeného mléka

80 g cukru moučka

2 lžíce rumu (nebo citr. šťávy nebo vody)

kokos na obalování

mandle

 

Tuk necháme rozpustit a pak trochu vychladnout. Do vychladlého pak zamícháme suš. mléko, cukr, Salko a rum. Hmotu pak dáme do lednice ztuhnout. Pak tvarujeme kuličky, do každé vkládáme oloupanou mandli a hotové obalujeme v kokosu.

 

NEBO:

250 g 100% tuku

250 g sušeného mléka

150 g cukru moučka

100 ml vody

- postup stejný

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář