Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rychlá buchta s jablky a drobenkou:

5. 9. 2010

 

Těsto:

2 hrnky polohrubé mouky

1 hrnek cukru krupice

1 vejce

1/2 hrnku oleje

1 hrnek mléka

1 prášek do pečiva

 

Dále:

6 jablek oloupaných a zbavených jadřinců

1/4 másla, 1/2 hrnku cukru krupice, 1/2 hrnku hrubé mouky, 1/2 skoř. cukru = drobenka

 

Vše smícháme v míse na hladké těsto a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Poklademe na plátky nastrouhanými jablky a posypeme drobenkou. Pečeme na 150st. asi půl hodiny. Vychladlé pocukrujeme.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář