Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šopský salát:

21. 3. 2009

Na kousky nakrájíme zeleninu:

1 červená paprika + 1 zelená + 1 žlutá

4 rajčata

1 čerstvá salátová okurka

1 cibule

 

Zálivka:

3 lžíce oliv. oleje

3 lžíce octa

sůl, pepř

nadrobno nasekaná petrželka (trocha)

 

Navrch:

asi 150 g ovčího sýra

 

Zeleninu smícháme v misce se zálivkou a navrch postrouháme sýrem. Dáme do ledničky zchladit.

Když má taťka v létě bazalku, naseká ji tam ještě taky a má to pak zase o něco jinačí chuť, ale výbornou. To pak milujeme tenhle salát ke grilovanému masu...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA