Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zelenina v soli (do polívky):

6. 10. 2009

Na 4 skleničky od majolky:

1/2 kg mrkve

1/4 kg celeru

1/4 kg petržele

1 malá cibule

2 stroužky česneku

250 g soli

 

Zeleninu očistíme, nastrouháme jak kdo rád - nahrubo nebo naměkko - smícháme se solí a napěchujeme do skleniček. jen je pevně uzavřeme a dáme do chladna. Já dala do ledničky, prý stačí ve spíži a nic se tomu nestane. Nezavařuje se!!!

Zeleninu si můžete dát jakou máte prostě do polívky rádi, v kuchařce uvádějí i květák, růž. kapustu, pórek...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA