Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rajská omáčka:

25. 6. 2009

1/2 kila vepřového masa

2 protlaky

1/2 lahve kečupu

3 bobkové listy, 5 celých pepřů, 5 nových koření

cibule nadrobno

voda - asi 1 litr

olej

hladká mouka + olej = jíška

 

Na oleji osmahnu cibulku, pak na ní ze všech stran osmahnu maso v celku, pak podliju vodou, přiházím koření, přidám protlaky a vařím, až je maso měkké. Pak maso vyjmu, nakrájím na plátky a dám do jiného hrnce. Do omáčky přidám kečup, zahustím ji jíškou z mouky a oleje a dochutím cukrem, solí a octem. Nakonec ji přecedím na plátky masa.

Příloha: houskové knedlíky, těstoviny

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA