Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pikantní guláš s bramboráčky:

24. 7. 2008

Pikantní guláš s bramboráčky:

 

1/2 kg hovězího masa (já používám vepřové)

olej

1 cibule nakrájená nadrobno

1 malý česnek - prolisované stroužky

sůl, pepř, sladká paprika, majoránka

feferonka (já nedávám, nemáme rádi moc ostré)

10 dkg slaniny na kostičky

hladká mouka na zahuštění

voda

 

Na oleji osmahneme cibulku a slaninu, přidáme sladkou papriku a maso a ještě krátce osmahneme. Pak podlijeme vodou, vhodíme feferonku a vaříme doměkka.

Nakonec přidáme všechno koření a sůl a zahustíme moukou (lépe udělat hustší).

Příloha: bramboráčky

 

Mňam mňam!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA