Jdi na obsah Jdi na menu
 


Buřtguláš s bramborami a fazolemi:

21. 3. 2009

1 cibule nadrobno

4 brambory na větší kostky

asi 20 dkg měkkého salámu nebo kabanosiú na drobné kostičky

1 plechovka fazolí v tomatě

asi 1/2 skleničky kečupu

sladká paprika, sůl

olej

voda

hladká mouka

 

Na oleji osmahneme cibuli a salám, pak chviličku sladkou papriku a hned zalijeme asi litrem vody, přidáme kečup, brambory a fazole a vaříme do změknutí brambor. Pokud je třeba, přilejem vodu a opět přivedeme k varu. Pak už jen zahustíme trochou mouky rozkvedlané ve vodě a dosolíme. Podáváme s chlebem.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář