Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domácí jahodová přesnídávka:

23. 7. 2014

Potřebujeme:

2,5 kg jahod

0,5 l vody

 

Na pudink:

1/4 l vody

1 vanilkový cukr

1 vanilkový pudink

30 dkg cukru.


Jahody rozvaříme ve vodě cca 10 minut, rozmixujeme a na chvilku vypneme.

V misce rozmícháme 1/4 l vody, 1 vanilkový cukr, 1 vanilkový pudink, 30 dkg cukru, přilijeme k jahodám a přivedeme k varu. Za stálého míchání uvaříme hustou kaši. Ještě horkou naplníme do malých přesnídávkových skleniček, uzavřeme víčky a sterilujeme cca 20 minut při 85 °C (já používám na sterilování myčku).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA