Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zapečená vinná klobása:

18. 1. 2014

Pro 4 osoby:

1/2 kg vinné klobásy

1 menší cibule nakrájená na půlkolečka

1 menší červená paprika nakrájená na proužky

10 dkg slaniny nakrájená na drobno

4 plátky tvrdého sýra

kečup

olej

 

Klobásu rozdělíme na 4 díly a smotáme do koleček. Osmahneme na oleji na pánvi z obou stran zhruba 3-5 minut, pak přendáme do pekáčku, každé kolečko potřeme kečupem, posypeme sibulí, paprikou a slaninou a přikryjeme plátkem sýra. Dáme do trouby zapéct na 20-30 minut na cca 160-180 st.

Podáváme s bramborem, bramborovou kaší nebo šťouchanými brambory (do rozšťouch. brambor zamícháme osmaženou na drobno nakrájenou cibulku a slaninu, osolíme) a zeleninou nebo zeleninovým salátem.

Dobrou chuť!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA