Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vepřové špízy:

24. 10. 2009

Nebudu psát přesné množství, protože vše si chystám od oka, tak jak máte čeho rádi:

vepřové maso na kostky

párky nebo špekáčky nebo kabanos na kolečka

játra na kostičky

cibule na osminky

paprika na silnější proužky

sůl, grilovací koření

olej na osmahnutí

voda, granul. jíška na sosoík

 

Na jehly napícháme střídavě maso, játra, uzeninu a zeleninu a osolíme a okořeníme. Pak zprudka osmahneme na pánvi ze všech stran a podlijeme vodou, dusíme do měkka. Poté vyjmeme špízy a zahustíme výpek trochou jíšky nebo mouky. Dochutím.

Příloha rýže, brambory, hranolky... a čerstvá zeleninka...

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA