Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pikantní vepřová minutka:

19. 7. 2008

Pikantní vepřová minutka:

 

4 plátky vepřové krkovice (já dávám jedině kotlety)

4 stroužky prolisovaného česneku

sůl, pepř

mléko

kremžská hořčice

1 nadrobno nakrájená cibule

šťáva z 1 citronu

olej na opékání

 

Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme česnekem a naložíme min. na 3 hodiny do misky mléka. Pak pečeme do měkka na oleji na pánvi. Hotové plátky přendáme na talíře, potřeme je hořčičí a posypeme cibulí smíchanou s cit. šťávou (aby tolik nepálila).

Příloha: brambory

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA